το νέο web site της PROMAX

Η PROMAX υποστηρίζει ένα πληρέστατο web site με πλούσιο πληροφοριακό υλικό για όλα τα προϊόντας της και τις νέες τεχνολογίες, αλλά κυρίως με πολύ καλή τεκμηρίωση για αυτό που ονομάζουμε after sales support – αυτό δηλαδή που χρειάζεται ο τεχνικός κόσμος και να μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο και για το μέγιστο δυνατό διάστημα το όργανο της εταιρείας στο οποίο επένδυσε ένα σεβαστό ποσό.

Η ιστοσελίδα μας παρέχει αναλυτική ενημέρωση για όλες τις δυνατότητες των οργάνων μας, τις τελευταίες αναβαθμίσεις, ενημερωμένα manual για τις δυνατότητες που προστέθηκαν δωρεάν με απλές αναβαθμίσεις του firmware μετά την αρχική αγορά του οργάνου και φυσικά την τελευταία πάντα και πιο ενημερωμένη έκδοση του NetUpdate, η οποία φροντίζει για την εύκολη/αυτόματη αναβάθμιση του οργάνου, την δωρεάν διάθεση των νέων ενημερωμένων channel plans για κάθε δορυφόρο και πολλά ακόμα.

Πρόσφατα αναβαθμίσαμε πλήρως την ιστοσελίδα μας, βελτιώνοντας όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά κυρίως την συνολική λειτουργικότητα.
Έγιναν και οι απαραίτητες προσαρμογές ώστε η ιστοσελίδα μας να είναι επίσης εύκολα προσβάσιμη και πλήρως λειτουργική για κινητά τηλέφωνα και tablets με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (iOS, Android κλπ), μια που είναι πλέον αρκετοί οι συνάδελφοι που βολεύονται να χρησιμοποιούν αυτές τις συσκευές ακόμα και για την καθημερινή τους εργασία.

Το link για την ιστοσελίδα της PROMAX είναι: http://www.promax.es/ing/, http://www.promaxelectronics.com/ing/
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την PROMAX Hellas στο 210 9852935 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αλλά και στο δίκτυο των συνεργατών μας.