η παρουσία της PROMAX στην διεθνή Έκθεση ELECTRON.NET στην Κύπρο

Η PROMAX συμμετέχει στην διεθνή Έκθεση ELECTRON.NET στην Κύπρο, στο περίπτερο του αντιπροσώπου μας TechnoRed.

Στο περίπτερο μας, γίνεται η πρώτη για την Κύπρο ζωντανή παρουσίαση της νέας σειράς πεδιομέτρων RANGERNeo της εταρείας.

Διαβάστε Περισσότερα

Athens Electronix 2018 – ομιλίες συνεδρίου - 3η Ενότητα

Ήταν ενδιαφέρουσα η παρουσία της PROMAX Hellas στο κλαδικό συνέδριο Athens Electronix 2018 και όσο αφορά τις ομιλίες μας στον συνεδριακό χώρο, αλλά και όσο αφορά τους συναδέλφους που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας στον εκθεσιακό χώρο.

ομιλίες συνεδρίου - 3η Ενότητα

Οι ειδικές απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής στις δύσκολες λήψεις.

Θέμα: Ειδικά πεδιόμετρα – ειδικές μετρήσεις

ομιλητές: Θανάσης Κυριακόπουλος και Peter Ivanov

- Παρουσίαση της γκάμας πεδιομέτρων της PROMAX
- Ζωντανή επίδειξη του κορυφαίου πεδιομέτρου RangerNeo 4
- Ειδικές μετρήσεις UHD, WiFi, IPTV, TS Analysis κλπ

Το video από την ζωντανή επίδειξη στο συνέδριο:

https://www.youtube.com/watch?v=ieVGYzCLu5s

 

Παρουσίαση του RANGERNeo στην SALONICA ELECTRONIX 2017

Πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα για το RANGERNeo στην SALONICA ELECTRONIX 2017.
Δείτε online σε live streaming μέσω internet τη ζωντανή κάλυψη του συνεδρίου.

Την Κυριακή το απόγευμα, στην ενότητα: Επίγεια Λήψη / Αναμετάδοση – Πόσο έτοιμη είναι η αγορά για DVB-T2 και στο θέμα: Οι ειδικές απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής στις δύσκολες λήψεις, ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Κυριακόπουλος για την Διαμαντής Μουτσιούλης ΑΕΒΕ και μεταξύ των άλλων θα δείξε σε ζωντανή μετάδοση τις εξαιρετικές δυνατότητες της νέας σειράς οργάνων RANGERNeo της PROMAX.

Link μετάδοσης: http://www.idcoms.gr/link-live-stream-salonica-electronix/

Η πραγματική προβολή της εικόνας των λειτουργιών του οργάνου, θα γίνει μέσω της εξόδου HDMI και φυσικά δεν θα δείξουμε μόνο τις εξαιρετικές δυνατότητες λήψης και αποκωδικοποίησης των νέων οργάνων σε σήματα UHD (4K), αλλά και τις πολύ προχωρημένες λειτουργίες πραγματικών μετρήσεων για το WiFi.
Μια γεύση για το τελευταίο, μπορείτε να πάρετε από το σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=qBViVzg3A6o.

Channel plans για τις 3οΕ και τις 9οΕ

Για τους κατόχους οργάνων από τις σειρές HD Ranger & TV Explorer:

Είναι έτοιμα τα Channel plans για τους δορυφόρους με τα ελληνικά κανάλια τις 3οΕ και τις 9οΕ, περιλαμβάνοντας όλες τις αλλαγές (νέες συχνότητες του 2016) για τον OTE TV και τις τελικές συχνότητες για ERT & Digea.
Θα τα βρείτε όπως πάντα στην περιοχή των τεχνικών, στην ενότητα channel plans για PROMAX.

Διαβάστε Περισσότερα

PROMAX HD Ranger Lite: Χωρίς εκπτώσεις στα κορυφαία χαρακτηριστικά - Πρώτη Δοκιμή στο Digital TV

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του οικονομικότερου πεδιομέτρου από τη σειρά HD Ranger της PROMAX, από το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση (Digital TV).
Την παρουσίαση υπογράφει ο Παύλος Κερασίδης και εστιάζει στα σημεία υπεροχής του συγκεκριμένου οργάνου κατά τη χρήση του από τον επαγγελματία τεχνικό (προχωρημένες λειτουργίες αναλυτή φάσματος, πληρότητα μετρήσεων, νέες μετρήσεις όπως Dynamic Echoes Analysis, προσωποποίηση του Ranger Lite, κλπ).

Διαβάστε Περισσότερα

Dynamic echoes analysis σε όλα τα HD Ranger - ακόμα και στο HD RANGER Lite

Τα σύγχρονα σοβαρά πεδιόμετρα προσφέρουν στον τεχνικό πολύ ουσιαστικά εργαλεία για να μπορέσει να κάνει σωστά τη δουλειά του.
Πέρα από τις κλασσικές μετρήσεις MER, CBER, VBER, C/N, Noise Margin κλπ, υπάρχουν αρκετές ειδικές μετρήσεις (MER by Carrier, Merogram, Spectrogram κλπ) οι οποίες στις δύσκολες εγκαταστάσεις δίνουν πολύτιμες πληροφορίες, “δείχνουν” την αιτία του προβλήματος και φυσικά τη λύση του.

Διαβάστε Περισσότερα

το HD Ranger 2 είναι το νέο όργανο αναφοράς για το εργαστήριο του Digital TV!

Το κορυφαίο όργανο της Promax, HD Ranger 2, στην full extra έκδοση του για μετρήσεις IPTV, MER έως 37dB και DVB-S2 multistream - όπως επιβάλουν οι νέες τεχνολογίες που έρχονται, ώστε να είμαστε πλήρως συμβατοί με τις ρυθμίσεις του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος και με οθόνη touch screen που κάνει πιο διασκεδαστική την μέτρηση, ώστε η εργασία του συντάκτη-tester να είναι πιο ευχάριστη - έφτασε σήμερα κατευθείαν από το εργοστάσιο της PROMAX.

Διαβάστε Περισσότερα

τα πεδιόμετρα HD RANGER+ & HD RANGER 2 ήταν τα βασικά εργαλεία στο ζωντανό εργαστήρι των ημερίδων της Αθήνας

Στις 10 & 11 Μαίου πραγματοποιήθηκαν οι δύο ημερίδες στην Αθήνα σε συνεργασία με την MSS Electronics - επίσημο distributor της PROMAX για τη Κεντρική Ελλάδα.
Πέρα από το γενικό πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία των ημερίδων, οι δύο μέρες περιλάμβαναν το ζωντανό εργαστήρι, οποίο θα στηρίχτηκε στα δύο “βαριά” πεδιόμετρα της PROMAX τους κορυφαίους αναλυτές φάσματος HD RANGER+ & HD RANGER 2.

Διαβάστε Περισσότερα

τα χρυσά γενέθλια της PROMAX: 50 χρόνια επιτυχίες

Για μισό αιώνα πλέον, η PROMAX έχει την πρωτοπορία στο σχεδιασμό και την παραγωγή οργάνων μετρήσεων.
Η επιτυχία μας έχει φτάσει πέρα από τη φαντασία των ιδρυτών της εταιρείας, αφού τα τελευταία 50 χρόνια τα προϊόντα μας έχουν εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Έχουμε υποστηρίξει την ανάπτυξη της αλλαγής των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, βοηθώντας την εξέλιξη τους σε νέα πρότυπα. Έχουμε βοηθήσει άλλους κατασκευαστές ηλεκτρονικών στην παραγωγή προϊόντων υψηλότερης ποιότητας και και καλύτερης αποδοτικότητας. Και έχουμε βοηθήσει τα πανεπιστήμια να εισαγάγουν τους φοιτητές τους στις νέες τεχνολογίες.

Διαβάστε Περισσότερα

το νέο web site της PROMAX

Η PROMAX υποστηρίζει ένα πληρέστατο web site με πλούσιο πληροφοριακό υλικό για όλα τα προϊόντας της και τις νέες τεχνολογίες, αλλά κυρίως με πολύ καλή τεκμηρίωση για αυτό που ονομάζουμε after sales support – αυτό δηλαδή που χρειάζεται ο τεχνικός κόσμος και να μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο και για το μέγιστο δυνατό διάστημα το όργανο της εταιρείας στο οποίο επένδυσε ένα σεβαστό ποσό.

Διαβάστε Περισσότερα

τα πεδιόμετρα HD RANGER+ & HD RANGER 2 θα είναι τα βασικά εργαλεία στο ζωντανό εργαστήρι των ημερίδων της Πάτρας

Στις 29 & 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημερίδες στην Πάτρα σε συνεργασία με την Αφοι Χριστόπουλοι - επίσημο distributor της PROMAX για τη Δυτική Ελλάδα.
Πέρα από το γενικό πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία των ημερίδων, η 2η μέρα θα περιλαμβάνει το ζωντανό εργαστήρι, το οποίο θα στηριχθεί στα δύο “βαριά” πεδιόμετρα της PROMAX τους κορυφαίους αναλυτές φάσματος HD RANGER+ & HD RANGER 2.

Διαβάστε Περισσότερα